Hytter

Velkommen til et mageligt og komfortabelt ophold.

På Copenhagen Camping kan vi tilbyde overnatning i 22 hytter i tre forskellige typer, så der er helt sikker en hytte som også passer til jeres behov og ønsker.

Check-ind fra 14:00
Check-ud inden 11:00

Hytten Bogø

10 styk der alle er på 25 m2 inde plus 7,5 m2 overdækket terrasse. Hytten har 6 sovepladser og er med køkken, toilet og brus.

Opholdsstuen er meget stor og lys med TV. Værelserne er indrettet med dobbeltseng i det ene og køjeseng i det andet. Derudover er der 2 sengepladser på hemsen (med ståhøjde).

Køkkenet er ligesom Boskov hytten udstyret med køle- fryseskab, et komfur med ovn samt emhætte og køkkenskabe. Porcelæn samt gryder, pander mv. findes naturligvis i køkkenskabene.

Hytterne er opført i år 2007

Book nu

Hytten Boskov

5 styk der alle er på 25 m2 inde plus 6 m2 overdækket terrasse samt balkon. Hytten har 4 sovepladser og er med køkken, toilet og brus.

Opholdsstuen er stor og lys med TV. Værelset er indrettet med dobbeltseng og der er sofa i stuen.
På hemsen med ståhøjde er der 2 sovepladser og udgang til balkonen, hvorfra solnedgangen kan nydes.

Køkkenet er udstyret med køle- fryseskab, et komfur med ovn samt emhætte og køkkenskabe. Porcelæn samt gryder, pander mv. findes naturligvis i køkkenskabene.

Hytterne er opført i år 2008

Book nu

Transithytten Excellent

7 styk der alle er på 14 kvadratmeter inde plus 6 m2 overdækket terrasse. Hytten har 2 sovepladser og er med thekøkken og toilet.

Kvadratmeterne er her udnyttet til det yderste, så komforten er i hus.

Hytterne er opført i år 2008

Book nu