Hytter

Velkommen til et mageligt og komfortabelt ophold.

På Copenhagen Camping kan vi tilbyde overnatning i 22 hytter i tre forskellige typer, så der er helt sikker en hytte som også passer til jeres behov og ønsker.
Fælles for alle hytterne er iøvrigt den meget høje og gennemførte kvalitet, inde såvel som ude. Både hvad angår design og materialevalg, så er der nemlig ikke gået på kompromis nogen steder.
Kun det bedste er nemlig godt nok til vores gæster.

Check-ind fra 14:00
Check-ud inden 11:00

Hytten Bogø

10 styk der alle er på 25 m2 inde plus 7,5 m2 overdækket terrasse. Hytten har 6 sovepladser og er med køkken, toilet og brus.

Opholdsstuen er meget stor og lys med TV. Værelserne er indrettet med dobbeltseng i det ene og køjeseng i det andet. Derudover er der 2 sengepladser på hemsen (med ståhøjde).

Køkkenet er ligesom Boskov hytten udstyret med køle- fryseskab, et komfur med ovn samt emhætte og køkkenskabe. Porcelæn samt gryder, pander mv. findes naturligvis i køkkenskabene.

Book nu

Hytten Boskov

5 styk der alle er på 25 m2 inde plus 6 m2 overdækket terrasse samt balkon. Hytten har 4 sovepladser og er med køkken, toilet og brus.

Opholdsstuen er stor og lys med TV. Værelset er indrettet med dobbeltseng og der er sovesofa i stuen.
På hemsen med ståhøjde er der 2 sovepladser og udgang til balkonen, hvorfra solnedgangen kan nydes.

Køkkenet er udstyret med køle- fryseskab, et komfur med ovn samt emhætte og køkkenskabe. Porcelæn samt gryder, pander mv. findes naturligvis i køkkenskabene.

Book nu

Transithytten Excellent

7 styk der alle er på 14 kvadratmeter inde plus 6 m2 overdækket terrasse. Hytten har 2 sovepladser og er med thekøkken og toilet.

Kvadratmeterne er her udnyttet til det yderste, så komforten er i hus.

Book nu