Kedeligt bliver det aldrig!

Ikke nok med at selve campingpladsen Copenhagen Camping har en beliggenhed der er helt unik, hvad angår de korte afstande til spændende, sjove og kulturelle oplevelser både lokalt, i storbyen og i det svenske. På selve pladsen er der også masser af muligheder for timevis af sjov og underholdning – og der kommer løbende flere aktivitets-muligheder til.

For både de store og små har vi vel nok en af Danmarks smukkeste minigolfbane. De ni huller og deres betagende omgivelser er dog ikke blot et flot syn. Faktisk er banen opbygget efter officiel amerikansk standard. Så uanset om man bare spiller minigolf for sjov eller går langt mere seriøst til værks, så er banen helt optimal. Nyd undervejs alle de smukke planter og glæd dig på samme tid over det dragende syn af guldfisk i banens vandbassin. Alle er velkomne, også udefra kommende gæster. (Baneleje – voksne kr. 60,- og børn kr. 40,-)

Hvis I kan løsrive dig fra campingpladsen, er der godt gang i de lokale aktiviteter.

På pladsen..

Du finder også en stenmelsbelagt petanque-bane her på pladsen. Den er – ligesom minigolbanen – naturligvis anlagt efter de internationale standardmål, så hvis det er dig der taber kan du altså hverken bruge størrelsen eller underlaget som undskyldning. Når det er tid til afkøling eller leg, har campingpladsen en dejlig swimmingpool. Her kan både store og små tage sig en forfriskende dukkert. For de mindste er der en pragtfuld legeplads med både gængse legeredskaber, geder og ikke mindst dens hovedatraktion, som er en kæmpestor hoppepude. Når man langt om længe har løsrivet sig legepladsens faciliteter, så kan man snuppe sig en tur i en af de mange mooncars og køre ud på eventyr. Dem stiller vi frit til rådighed, så det er bare med at komme afsted. Vi har også 25 udlejningscykler til både børn og voksne.

Her på pladsen praler vi med det gode vejr og vi er da også overbeviste om, at Copenhagen Camping har langt flere solskinstimer end i resten af Danmark. Men skulle der komme en enkelt byge forbi, så er der på pladsen indendørs faciliteter der er et besøg værd. Blandt andet vores spritnye fitnessrum med frivægte, motionscykel, crosstrainer, multifunktionstårn mm. samt vores store spisesal med billiard og bordfodbold. Hvis du hellere vil vente på bedre vejr tilbyder vi gratis wifi på hele pladsen.

Kort sagt. Her på Copenhagen Camping er der ingen der behøver at kede sig. Og det gælder både de store og små.

Book nu