Kedeligt bliver det aldrig!

Vi tilbyder en minigolfbane velegnet til både børn og voksne. Banen består af ni huller og er konstrueret efter officiel amerikansk standard.

Alle er velkomne til at spille på vores minigolfbane, herunder eksterne gæster.

Priser: Voksne 60 kr., børn 40 kr.

Når det er tid til afkøling eller leg, har campingpladsen en dejlig swimmingpool. Her kan både store og små tage sig en forfriskende dukkert. For de små har vi en legeplads med en hoppepude, hvor latteren fylder luften og glæden er smittende. Mens børnene leger og udforsker, har de også mulighed for at møde vores geder. Og så vil de måske støde på vores charmerende fritløbende kaniner, der springer glad omkring. Disse bløde skabninger er en del af vores campingpladsens sjæl, og vi opfordrer vores gæster til at behandle dem med venlighed og respekt. Du er velkommen til at nyde øjeblikke med disse skønne dyr og fodre dem med mælkebøtter.

På pladsen..

Når man langt om længe har løsrivet sig legepladsens faciliteter, så kan man snuppe sig en tur i en mooncar og køre ud på eventyr. Mooncars står frit til rådighed på pladsen, så det er bare med at komme afsted.

Vi har også udlejningscykler til både børn og voksne
Priser: 1 dag 70,- kr

Her på pladsen praler vi med det gode vejr og vi er da også overbeviste om, at Copenhagen Camping har langt flere solskinstimer end i resten af Danmark. Men skulle der komme en enkelt byge forbi, så har vi indendørs blandt andet andet et spritnyt fitnessrum med frivægte, motionscykel, crosstrainer, multifunktionstårn mm. samt vores rygerum med billard, dart og fjernsyn. Hvis du hellere vil vente på bedre vejr, tilbyder vi gratis wifi på hele pladsen.

Book nu